Ako niekomu zmeniť heslo na ICQ ?

Používate len na vlastnú zodpovednosť, autor nenesie žiadnu zodpovednosť !!!

Tak konečne vám píšem tento trochu zdĺhavý návod. Takže celý postup funguje na takzvanom „phisingu“ ( kto nevie nech si vygoogli :D ). „Obeť“, ktorej ideme meniť heslo by sme mali aspoň trochu poznať, poprípade niekedy postačí prečítať si profil na pokeci. :D Prečo, zistíte zachvílu. Pozor, vydávanie sa za iných ľudí je nelegálne a môže byť trestne stíhané !!!

Takže postup:

1.Ideme na stránku ICQ www.icq.com/password , kde sa dá zmeniť heslo v prípade, že ho zabudneme. Do prvej kolonky zadáme ICQ číslo bez pomlčiek !!! Do druhej kolonky opíšeme kód, ktorý nám automaticky vygeneruje. A dáme „Ďalší“.

2.Ak má „obeť“ nastavenú otázku na zmenu hesla stačí na ňu jednoducho odpovedať. Otázka sa týka „obete“ a nie vás !!! :D Takže treba zistiť odpoveď od „obete“ niekedy postačí profil na pokeci. V 90% percent prípadoch má len jednu otázku, niekedy sa stane, že má dve a treba odpovedať na oboje, ďalší možný prípad je že nemá žiadnu otázku a zobrazí sa len okno „heslo bolo odoslané na vašu emailovú adresu“. V takom prípade nič nezistíte. Ak vám naskočilo trochu iné okno ako toto prejdite na krok 4.

3.Tento krok môže ale nemusí byť. Je to hlavne vtedy ak si „obeť“ už niekedy nechala poslať zabudnuté heslo na svoju mailovu adresu. Ak vám takéto okno naskočilo kliknite na „kliknite sem“.

4.Teraz treba zodpovedať otázku a vyplniť emailovú adresu na, ktoré chcete heslo odoslať najlepšie je využiť 10minutový mail, o ktorom som písal tuto, ale môžte aj svoj originál, ide skôr o bezpečnosť lebo sa dá zistiť, na ktorý mail bolo heslo poslané. Otázka sa týka „obete“ a nie vás !!! :D Takže treba zistiť odpoveď od „obete“ niekedy postačí profil na pokeci.

5. Stačí dať „Hotovo“ a to je celé teraz si len stačí pozrieť emailovú schránku kliknúť na odkaz na obnovu hesla a prihlásiť sa s novým heslom, ktoré poznáš len ty, a „obeť“ sa na svoj účet nedostane. ( na to dúfam netreba návod :D )

Ak chcete aby sa „obeť“ opäť dostala na svoj ICQ účet stačí ak namiesto svojej emailovej adresy zadáte adresu „obete“ a jej príde od ICQ obyčajný email na resetovanie hesla, ktorý sa môže zdať logický „obeť si možno pomyslí, že ICQ v rámci bezpečnosti chce aby ste si zmenili heslo“.

Nejedná sa o hacking !!! Je to len obyčajné využívanie služieb ICQ na účeli, s ktorými ICQ nepočítalo.

P.S. Prosím nedávajte sem komenty s podobným textom „mne to nefunguje“. Dávate najavo svoju lemravosť. Všetko funguje pokiaľ ste dodržali všetkých pokynov v tomto návode. Pokiaľ ti to funguje a urobil som ti radosť týmto článkom komentuj, rozširuj web www.jogynoblog.tk a čítaj moje nové články. Have fun :D

Kategória: Návody
Tagy: , , , , , ,

11 Responses to Ako niekomu zmeniť heslo na ICQ ?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.